Mosto Cotto SABA biologico demeter ( Guerzoni - 250 ml)

Mat > Skafferi & torrförråd > Smaksättare > Ättika, vinäger mm

Ekologisk

Den kallas vanligtvis Saba och produceras av familjen Guerzoni, med en numera bortglömd process, genom kokning av druvmusten i minst tre dagar, över direkt värme.

Användningen av Saba har mycket gamla rötter: de första som använde det var faktiskt romarna (sapa är i själva verket det latinska namnet), vilket Apicius,

en berömd kock på den tiden, vittnar om i sina recept.

Bondetraditionen har gett oss beredningen av denna produkt, som har en viktig plats i receptböckerna i alla italienska regioner;

Smaken, som är mycket söt och välsmakande, passar naturligt ihop med recepten i det moderna köket. Perfekt som sötningsmedel vid beredning av desserter,

glass och särskilt yoghurt och frysta desserter. Den passar också bra som krydda till kokta grönsaker, ostar och kokt kött.

Produktdetaljer

Artikelnummer
11017
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Flaska 500ml
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Europa > Italien > Emilia-romagna