Salame Vecchia Napoli (Bedogni - 800 gr)

Mat > Chark > Delichark > Salami

Vecia Napoli Salame (Gamla Neapel )

Hur den är gjord: Gjord uteslutande av italienskt kött, subtilt smaksatt och rökt. Blandningen fylls i naturliga höljen och knyts för hand innan den mognar i minst 30 dagar.

Servering: Dess intensiva smak framkallar fläder, berikad med lätt kryddade toner. Den perfekta kombinationen är ett surdegsbröd av god kvalitet och välstrukturerat rött vin, kanske från Kampanien, hemmet för receptet på denna salami.


För att fira det traditionella napolitanska ursprunget till denna salami, kombinera med typiskt naturligt jäst Pane Cafone-bröd, känt för sin mjuka, doftande deg och mörka, knapriga skorpa

Produktdetaljer

Artikelnummer
10080
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Europa > Italien > Kampanien