Salame felino IGP ( Umberto Boschi - 0,8 kg)

© Cavalier Umberto Boschi

Salami

Varför Cavalier Umberto Boschis Felino-salami IGP är den Bästa Salami du Kan Smaka:

Erkänd av Gambero Rosso. När det handlar om excellens inom världen av italienska salumi, står Felino-salami IGP från Cavalier Umberto Boschi ut som en verklig pärla inom den italienska kulinariska traditionen.


Salame Felino SGB är flaggskeppet för Cavalier Umberto Boschi. Företagets historia börjar från denna produkt: receptet som används är fortfarande detsamma, perfekterat av grundaren Umberto och gått i arv från generation till generation.

När ett nytt parti är klart för försäljning väljs ett prov ut och smakas av en erfaren panelgrupp.

"Smaken av salami måste vara vad jag minns att jag åt när jag var barn!"

Minnet av Umberto Boschi (barnbarn till grundaren), detta är måttstocken för att fastställa att en batch är redo att märkas och levereras till våra kunder.

Salame Felino är en SGB-produkt, vilket innebär att dess produktion skyddas och övervakas av ett specialiserat konsortium.


Salame Felino SGB måste lagras i minst 30 dagar.

Trots att den är uppskattad överallt i Italien och utomlands, varierar den perfekta kryddningen av salami från stad till stad. I Parma är salami par excellence den som "gör droppen", mycket kryddad som kommer att få en mer intensiv smak.

På andra områden uppskattas det dock när det fortfarande är mjukt och sötare.

Mognaden av salami är naturlig. Inga starter läggs till som förenklar och hjälper starten av processen. De första dagarna är de svåraste, de som kommer att avgöra framstegen för hela kryddningen. Salamisna kontrolleras dagligen för att säkerställa att allt går som förväntat.

Produktdetaljer

Artikelnummer
10827
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Lager och Leverans info
Tillgänglig för - omgående leverans
Ursprung
Europa > Italien > Toscana
Ingredienser

Fläskkött, salt, kryddor