Prosciutto San Daniele extra, 16 mån ( Coradazzi - 8 kg)

Coradazzi

Skinka

Prosciutto San Daniele extra, 16 mån ( Coradazzi - 8 kg)


Specifikationerna för SUB "Prosciutto di San Daniele" gäller Lagrad Minst 13 månader för att efterfölja

DAR (Regulatory Implementation Director of the San Daniele Ham Consortium.


Tillverkad av italiensk skinka, samt kryddad med havssalt i staden San Daniele, I Friuli.

Här är miljön underbar och produktens “magi” kommer från höglandet, de vackra Alperna och de friska vindarna från Adriatiska havet. I San Daniele är prosciutton mer en kultur än en skinka.

Med sin intensiva rosaröda färg och vita ränder av fett, smakar den helt fantastiskt.


Köttet har rätt mörhet, vilket kan verifieras genom att sondera och skära. Fettdelen är helt vit och står i rätt proportion till delen

tunn. Den magra delen är rosa och röd till färgen, med några revben och strimmor av vitt fett. Smaken är delikat söt, med en mer markerad eftersmak.

Doften är doftande och karakteristisk, avhängig på den föreskrivna mognadsperioden

Produktdetaljer

Varumärke
Coradazzi
Artikelnummer
10948
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Lager och Leverans info
Tillgänglig för - omgående leverans
Ursprung
Europa > Italien > Friuli-venezia giulia