Fiocco di Parma (Gianferrari - 3 kg)

Salumificio Gianferarri

Skinka

Rossenello eller Fiocco di Canossa erhålls från den mest magra delen av grisens lår Kallas "fiocco del prosciutto".

Rossenello har: - lätt och noggrann saltning - endast naturliga örter och kryddor tillsatta - inga konserveringsmedel eller andra kemiska tillsatser

- det specifika och unika klimatet territoriumet där Gianferarri ligger (Toscana, Canossa)

Unikt: - Rossenellos mindre dimension - en mindre del av fett kött - inte mer än 8 månaders kryddningstid Därför har Rossenello

en unik smak och arom. Köttet som används är av högsta kvalitet och kommer endast från välutfodrade

inhemska grisar, alla födda, uppfödda och slaktade i Italien.

Produktdetaljer

Artikelnummer
10932
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Lager och Leverans info
Tillfälligt slut
Ursprung
Europa > Italien > Emilia-romagna