Coppa di Parma (Gianferrari - 1,5 kg)

Salumificio Gianferarri

Mat > Chark

Coppa di Parma (Gianferrari - 1,5 kg)

Coppa di Canossa från Gianferrari tillverkas av den övre delen av grisens nackmuskel, som saltas och kryddas varsamt med naturliga ingredienser innan den lufttorkas långsamt i Canossa.

Den lagras i cirka 5–6 månader, vilket ger en mör, aromatisk charkprodukt med balanserad sälta och djup smak.

Coppa kännetecknas av sin vackra marmorering och lena konsistens, vilket gör den idealisk på charkbrickan eller i tunna skivor till förrätter.

Ursprung: Canossa, Emilia-Romagna, Italien

Vikt: ca 2 kg

Lagringstid: 5–6 månader

Produktdetaljer

Artikelnummer
10974
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Italien > Emilia-romagna