Lardo di Maiale Nero di Parma, vikt 1-2,5kg/bit Gianferarri

Salumificio Gianferarri

Mat > Chark > Delichark

Beställningsvara

Lardo di Maiale Nero di Parma, vikt 1-2,5kg/bit  Gianferarri

Lardo di Maiale Nero di Parma från Gianferrari tillverkas av den värdefulla svarta Parmagrisen – en gammal, inhemsk ras som föds upp långsamt och traditionellt i Emilia-Romagna.

Fettet från Maiale Nero är särskilt aromatiskt och rikt på smak, med fin marmorering och len konsistens.

Efter saltning och kryddning med havssalt, rosmarin, lagerblad och svartpeppar får lardon mogna långsamt under flera månader i sval luft, vilket utvecklar en söt, nötig och örtig smakprofil.

Resultatet är en exklusiv delikatess med silkeslen textur och djup arom, perfekt att skiva tunt över varma rätter, rostat bröd eller grillade grönsaker.

Ursprung: Parma, Emilia-Romagna, Italien


Ingredienser: fläsk, havssalt

Produktdetaljer

Artikelnummer
62640
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Italien > Emilia-romagna