Produktdetaljer
Varumärke
GIOLITO CHEESE
GIOLITO CHEESE
Artikelnummer
10960
10960
Pris
Logga in för att se priset
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
1
Förpackning
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Europa > Italien > Piemonte
Europa > Italien > Piemonte
Ingredienser
Klassisk fjälltoma som kan variera beroende på årstid: under sommarperioden produceras i fjällbetesmarker och under de återstående månaderna av året på lägre höjder. Rå komjölk bearbetas normalt genom löpekoagulering och, utifrån producentens val, tillagas i panna eller pressas. En säregen egenskap hos dessa ostar är antydan av blommor och bergsörter. Mognaden varierar från några veckor till några månader. Piemontesisk Toma, kännetecknas av en elastisk och mjuk svål; Inuti finns en mjuk pasta med små hål. Söt och behaglig smak.
Arom kopplad till mångfalden av gräsmarksessenser. Antydningarna av gräs och stall som är speciella för dessa bergsområdet är dock tydliga.