Parmigiano Reggiano DOP 14 mån, ca 2 kg/bit . (Colla ca 16kg/krt)

Colla S.p.A

Mat > Ost, mejeri & ägg > Ost > Hårdost

Parmigiano Reggiano produceras uteslutande i provinserna Parma, Reggio Emilia och Modena samt delar av provinserna Mantova och Bologna, på slätter, kullar och berg mellan floderna Po och Reno.

Tillverkningen sker enligt samma hantverkstradition sedan över åtta sekler, med noggrant utvald mjölk, naturliga metoder och långsam mognad.

Vid 14 månaders lagring har osten en mild och mjölkig smak med en mjukare och mer elastisk konsistens än äldre lagringar. Den är aromatisk men fortfarande rund och balanserad, vilket gör den lättillgänglig och mångsidig.

Produktdetaljer

Varumärke
Colla S.p.A
Artikelnummer
11389
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Italien > Emilia-romagna
Ingredienser

Ingredienser: Mjölk opastöriserad, salt, löpe.

Näringsinnehåll

Energi 1671 kJ / 402 kcal

Fett 30g, varav mättat fett 20g

Kolhydrater 0g, varav sockerarter 0g

Fiber 0g

Protein 32g

Salt 1,6g