Parmigiano Reggiano DOP 22 mån ( Colla - 2 kg gr 20 kg/krt)

Colla S.p.A

Mat > Ost, mejeri & ägg > Ost > Hårdost

Parmigiano Reggiano produceras uteslutande i provinserna Parma, Reggio Emilia och Modena samt delar av provinserna Mantova och Bologna, på slätter, kullar och berg mellan floderna Po och Reno.

Osten framställs med samma traditionella hantverk sedan mer än åtta sekler, av färsk mjölk, naturliga metoder och långsam mognad.

Vid 22 månaders lagring utvecklas en rikare och mer aromatisk smakprofil. Texturen är tydligt kornig och börjar bli mer smulig, med toner av nötter och gräs. Smaken är fyllig men fortfarande balanserad, vilket gör den mångsidig både som bordsoch matlagningsost.

Produktdetaljer

Varumärke
Colla S.p.A
Artikelnummer
11397
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Näringsinnehåll

Energi 1671 kJ / 402 kcal

Fett 30g, varav mättat fett 20g

Kolhydrater 0g, varav sockerarter 0g

Fiber 0g

Protein 32g

Salt 1,6g